Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Rafet Olgaç vefat etti

Gençlerbirliği'nin eski oyuncularından Rafet Olgaç hayatını kaybetti.

SPOR - 26-11-2022 20:48

Kulüpten yapılan açıklamada, “Gençlerbirliği’mizin tarihinde özel yeri olan, futbol haricinde farklı branşlarda da kulübümüzü temsil eden ve Türkiye şampiyonu olduğu 1941 yılında kırmızı-karalarımızın efsaneleri arasına adını yazdıran Rafet Olgaç’ı kaybetmenin acısını ve üzüntüsünü yaşıyoruz. Gençlerbirliği’mizin efsanesi Rafet Olgaç’a Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>