Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Rekor düzeyde Yenişehir'de kan bağışı

Geçen hafta başında Bursa'nın Yenişehir ilçesinde başlatılan kan bağışı kampanyasına ilçeliler yoğun ilgi gösterdi. 5 gün süren ve dün saat 18.00'da sona eren kampanya boyunca toplam 458 ünite kan bağışında bulunuldu.

YEREL - 25-02-2023 13:50

Kampanyanın sona erdiğini duyuran Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, kan bağışı yapılması konusundaki çağrılarını dikkate alan ilçe halkına teşekkür etti. Bursa Kızılay Kan Merkezi'nin Yenişehir'de başlattığı ″Sana İhtiyacım Var Kan Dostum″ adı altındaki kampanyanın ilk gününden itibaren yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Başkan Aydın, ″Belediye personelimizle birlikte bağışta bulunduk. Yenişehir Heykel Meydanındaki Kızılay Kan Bağışı aracı bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hazırlandı. Kan bağışında bulunmaya davet ettiğimiz hemşerilerimin bu çağrımıza uymaları bizleri fazlasıyla memnun etti″ dedi.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>