Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, AK Parti Bilecik'ten Milletvekili Aday Adayı Oldu

Bilecik’te 14 Mayıs Genel seçimleri öncesi aday adayları başvurularını yapmayı sürdürürken AK Parti Bilecik’te görevinden istifa eden Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir milletvekili aday adaylığını açıkladı.

SİYASET - 20-03-2023 17:36

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, AK Parti Bilecik'ten milletvekili aday adaylığını açıkladı. Eldemir, Bilecik'in 28. dönem milletvekili olmak istediğini ve teşkilatlarla birlikte çalışarak hemşehrilerinin refahı ve mutluluğu için neler yapabileceklerini istişare edeceklerini söyledi. Eldemir, bu işlerin bayrak yarışı olduğunu belirterek, Bilecik'in, Türkiye'nin ve umudu olan insanların sesi olmayı hedeflediğini ifade etti. Aday adaylığı açıklamasına Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna ve İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez gibi isimler katıldı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>