Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Sakarya'da Ahmet Gencer ve Korosuyla Unutulmaz Bir Tasavvuf Gecesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Ocak Ayı Kültür Etkinlikleri birbirinden güzel programlarla devam ediyor. Sanattan, tiyatroya, eğitimden, edebiyata birçok alanda gerçekleştirilen programlar dinleyenleri büyüleyen bir konserle devam etti.

KÜLTÜR - SANAT - 19-01-2024 01:12

Tasavvuf müziğinin en değerli eserlerinin seslendirildiği, Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleştirilen konser, tasavvuf duayenlerinden yoğun ilgi gördü. Sakaryalı tasavvuf sanatçısı Ahmet Gencer’in şefliğinde sahneye çıkan koro, klasik Türk musikisi ve dini musikiden birbirinden güzel eserler icra etti.

Gencer ve korosunun kusursuz yorumuyla seslendirdiği eserler, dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Tasavvuf rüzgarının estiği gece, konser sonunda çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>