Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Sakarya'da fuhuş operasyonu

Sakarya'da Asayiş Şube Müdürlüğünce Fuhuşa Aracılık, Fuhuşa Teşvik ve Fuhuşa Yer Temin Etme suçları kapsamında operasyon yapıldı.

GÜNCEL - 02-12-2022 21:48

Şüpheli şahıslara ait 6 ikamete eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiş, Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız av tüfeği, Çok sayıda sim kart, cep telefonu ve laptop, Bir miktar Yabancı döviz ve Türk lirası elegeçirilmiştir. 

Yabancı uyruklu kadınlara Fuhuş yaptırdığı tespit edilen 5 erkek, 1 yabancı uyruklu kadın şahıs olmak üzere toplam 6 şüpheli yakalanmış,

Yakalanan 6 şahıs Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli mercilerce Fuhuşa Aracılık, Fuhusa Teşvik, Fuhuşa Yer Temin Etme suçlarından 1’i erkek 1’i kadın olmak üzere 2 ‘si TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiş, 4 sahsa Adli kontrol tedbiri kararı verilmiştir. 

Fuhuş yaptığı tespit edilen 7 yabancı uyruklu kadın ile ilgili sınırdışı işlemlerine başlanmıştır.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>