Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Sakarya'da hapis cezası bulunan 40 kişi yakalandı

Sakarya'da son bir haftada yürütülen operasyonlarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 40 zanlı yakalandı.

GÜNCEL - 08-11-2022 21:55

Edinilen bilgiye göre, "31 Ekim-06 Kasım 2022 tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüklerince yapılan kontrol ve denetimlerde; 18 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 4 adet kurusıkı tabanca, 148 adet değişik çap ve markalarda fişek ile, çalıntı olduğu tespit edilen toplam 6 motosiklet, bisiklet ve otomobil ele geçirildi.

Fuhuş yapıldığı tespit edilen 2 ikamet mühürlenirken; 5 şahsa kumar oynamak ve yer temin etmekten adli ve idari işlemler uygulandı.

Operasyon kapsamında; 0-5 yıl arası cezası bulunan 37 şahıs, 10-20 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs, hırsızlık ve kişi hürriyetini yoksun kılma suçlarından 36 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs olmak üzere toplam 40 şahıs yakalandı.

20 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılırken, hırsızlık şüphelisi 14 şahıs gözaltına alındı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>