Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Şanlıurfa Büyükşehir’den Minik Öğrencilere Yönelik Yangın Eğitimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Birimi Personelleri, kentte bulunan kreşlerde öğrencilere yönelik yangın ve yangında alınacak önlemleri anlattılar.

EĞİTİM - 04-07-2023 12:32

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Birimi, ‘’Önce Tedbir, Her Zaman Eğitim” sloganıyla kentte bulunan kreşlerde eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

Günlük eğitim faaliyetleri kapsamında İtfaiye eğitim biriminde görevli personeller, kentte bulunan kreşlerde eğitim gören öğrencilere yönelik bilgilendirici çalışmalar yapıyor.

Yaz mevsiminde kreşlerde kalan minik çocuklar ile yönetici ve öğretmenlere yönelik yangından korunma, önlemler ve alınacak olan tedbirleri anlatan ekipler, yangın söndürme materyallerini de tanıtarak öğrencilere, çakmak ve kibrit gibi yanıcı ve parlayıcı maddelerle oynamamaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>