Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Şanlıurfa Platformu Başkan Beyazgül'ü Ağırladı

Şanlıurfa Büyükşehir Başkanlığının organize ettiği, Şanlıurfa Platformu tarafından da desteklenen Şanlıurfa Tanıtım Günü nedeniyle Ankara’da bulunan S.n Zeynel Abidin Beyazgül’ü ağırladı.

KÜLTÜR - SANAT - 30-06-2021 18:27

"

Şanlıurfa Büyükşehir Başkanlığının organize ettiği,Şanlıurfa Platformu tarafından da desteklenen Şanlıurfa Tanıtım Günü nedeniyle Ankara’da bulunan S.n Zeynel Abidin Beyazgül’ü ağırladı.

  Şanlıurfa Platformu ve Şanlıurfa Gönüllüleri Derneği Genel Başkanı Habip Çadırcı’nın Esenboğa’da ki bahçesinde gerçekleşen bu buluşmada ağırlıklı konu Şanlıurfa’ydı.

 Toplantıda, Şanlıurfa Büyükşehir Başkanı Sn.Zeynel Beyazgül ve Bozova Belediye Başkanı Sn.Suphi Aksoy’un yanısıra Kültür Daire Başkanı Sn.Niyazi Kocadağ,Ankara’daki STK Başkanları ve basın mensupları vardı.
     Habip Çadırcı’nın ev sahipliğinde,samimi bir hava içinde geçen sohbet toplantısında Şanlıurfa’ya özgü Gastronomi sanatından örneklerde vardı.
      Toplantı,Büyükşehir Belediye Başkanının geceye ev sahipliği yapan Habip Çadırcı’ya teşekkür etmesiyle son buldu.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>