Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Şanlıurfa'da Uyuşturucuyla Mücadelede Son Haftanın Raporu Açıklandı

Şanlıurfa'da Uyuşturucu Operasyonlarında Son Haftanın Çarpıcı Raporu!

ASAYİŞ GÜVENLİK - 06-05-2024 19:25

Şanlıurfa'da polis ve jandarma ekipleri, son bir hafta içerisinde yürüttükleri operasyonlarla uyuşturucuyla mücadele ve suçlu arama faaliyetlerini sürdürdü. Vali Hasan Şıldak, yapılan çalışmaların detaylarını paylaşarak halkın güvenliği için alınan tedbirleri vurguladı.

Uyuşturucu Operasyonlarında El Konulan Maddeler:

Son bir hafta içinde gerçekleştirilen operasyonlarda şu maddelere el konuldu:

4 kilo 835 gram Skunk Maddesi 7 kilo 982 gram Esrar 2 kilo 528 gram Metamfetamin 421 gram Bonzai 10 gram Eroin 232 adet sentetik hap

Bu operasyonlarda toplam 43 kişi gözaltına alındı ve adli süreçlerin tamamlanmasının ardından 8 kişi tutuklandı.

Suçlularla Mücadele:

Aynı dönemde yapılan denetimler sonucunda 'Hapis Cezası ve Yakalama Emriyle Aranmakta Olan' toplam 269 kişi tespit edilerek yakalandı. Bu kişiler arasında 5 adam öldürme suçundan arananlar, 32 dolandırıcılık suçundan arananlar, 48 hırsızlık suçundan arananlar ve 7 yağma suçundan arananlar bulunmaktadır.

Vali Şıldak, yapılan operasyonlarla halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik kararlılıkla devam edileceğini belirtti.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>