Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Şanlıurfa'dan Adıyaman’a Araç Sevkiyatı

Depremin yaşandığı ilk günden bu yana Adıyaman’da sürdürülen arama ve kurtarma çalışmalarına lojistik destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bölgeye çok sayıda iş makinası sevk etti.

GÜNCEL - 23-02-2023 18:00

Arama kurtarma çalışmalarının ardından enkaz kaldırma çalışmalarına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ile Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Lojistik desteğin her gün devam ettiği Adıyaman’da çalışmalara katılan ekipler belirlenen alanlardaki enkaz yığınlarını kaldırmayı sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda Adıyaman’a lojistik desteğin yanı sıra bölgeye yaşam malzemesi gönderiliyor.

Depremde yaraların sarılması için el birliği ile bölgede sürdürülen çalışmaların devam ettiğinin altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bölgeye lojistik ve yaşam malzeme desteğinin devam edeceğini ifade etti.

 

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>