Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Serdivan İlçe Başkanlığına İş İnsanı Erdem Yaşar atandı.

Erdem Yaşar, Halil Buğaçayır'ın Serdivan İlçe Başkanlığı döneminde İlçe Genel Sekreterliği ve Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştu.

SİYASET - 09-11-2022 19:40

Erdem Yaşar, açıklamasında; "Bu kutsal davanın bütünleştirici, enerjik, genç yüzü ile şehirdeki istişare ortamını sağlamak niyetindeyiz. Kimseyi ayrıştırmadan bütünleştirici bir siyaset yapacağız. Doğruları söylemekten çekinmeyeceğiz. Bu kutsal davada kanımızın son damlasına kadar savaşacağız. Tertemiz bir siyaset yapacağız. Geçmişte bizimle yol yürümüş ve gelecekte yürümek isteyen herkese kapımız açıktır." dedi. 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>