Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Serinlemek için girdiği Fırat nehrinde boğuldu, Askere gitmeye hazırlanıyordu

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde. Askere gitme hazırlıkları için çalıştığı Kahramanmaral'tan memleketine geldiği öğrenilen Mustafa Delen isimli genç, sıcak havaların etkisiyle serinlemek amacıyla Fırat nehrine girdi.

asayis-guvenlik - 30-07-2022 20:07

"

Edinilen bilgiye göre,Mustafa Delen, Çalışmak için gittiği Kahramanmaraş'tan Askerlik yoklaması sebebi ile memleketi Birecik'e geldi.

İlçede havaların sıcaklığından dolayı Birecik Saha Mahallesi'nde Kelaynak yolu üzerinde serinlemek için Fırat Nehrine girdi.. Bir süre sonra gencin akıntıya kapıldığını ve suya batıp çıktığını gören vatandaşlar durumu 112 Acil servis  ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler bir süre sonra gencin cansız bedenine ulaşıldı.

Boğularak hayatını kaybeden Mustafa Delen Birecik Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

 

#fıratnehri

Salih Darıcı

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>