Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Seydişehir Kaymakamı şahsi telefonunu paylaştı

Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Seydişehirliler ve ilçede misafir olan depremzedeler için şahsi cep telefonunu sosyal medya hesabından paylaştı.

SON DAKİKA - 27-02-2023 13:12

Kaymakam Pişkin, “Bu zamanda herhangi bir ilçe sakininin telefon rehberinde kaymakamın cep numarasının yazıyor olması lüks değil, hele özel hiç değil!” dedi.

″YARDIMA MUHTAÇLARDAN HABERSİZ İSEK VEBALİ BENİMDİR″

Kaymakam Pişkin’in açıklaması şöyle: “Esasen devlet ve onun adına görev ifa eden kamu görevlileri, her daim vatandaşa yakın ve ulaşılabilir olmalıdır. En azından kendi adıma söylüyorum ki; benim devlet anlayışım bunu gerektiriyor. Bu ilçede bizlerin yardımına muhtaç her kim varsa ve bizler bunlardan habersiz ve gamsız bir şekilde günümüzü geçiriyor isek, bunun vebali herkesten önce, Seydişehir Kaymakamı olarak benimdir. Hiç kimseyi garibanlığıyla, yalnızlığıyla, yoksulluğu ve kimsesizliğiyle baş başa, çaresizlik içinde bırakamayız. Sofrası dolu, bacası tüten, tenceresi kaynayan sıcacık evlerde yaşamak, sadece bazı insanların değil, herkesin hakkıdır″ dedi. 

 

https://twitter.com/piskin_deniz/status/1629868505745981441
Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>