Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Seyyar Baz'lar Sağlığa Zararlı mı?

Cep telefonu iletişiminin daha sağlıklı olması için yüksek binaların çatılarına kurulan GSM baz istasyonları binalarda oturanların endişeleri nedeniyle günümüzde daha çok yaşam alanlarına yakın tepeliklere kuruluyor. 

TEKNOLOJİ - 22-08-2023 14:39

Seyyar GSM istasyonlarının iletişim sağlayan operatör firmaları gereğince istenilen yere taşıma avantajı da sektörel pazarda daha çok pay almak isteyen firmaların tercihi olmaya başladı.

Bunun yanı sıra özellikle yaz mevsimlerinde turizm bölgelerinde ani artan nüfus yoğunluğunda sabit baz istasyonların hizmet kalitelerinin azalması nedeniyle de seyyar baz istasyonları daha çok tercih ediliyor.

Deprem, sel baskını gibi doğal afetlerde de iletişim sorununa çare olan operatör firmaları  kesintisiz iletişim için iletişime seyyar istasyonlar ile destek veriyorlar.
Ancak cep telefonu kullanıcıları fiyat duyarlılığını haklı olarak ön planda tutuyorlar.  

Seyyar baz istasyonları binalar üzerinde olan istasyonlara göre neredeyse sıfır tehlike saçıyorlar.
                     

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>