Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Silivrili öğrencilerden kıyı temizliği

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 8 Haziran Marmara Denizi Günü etkinliği kapsamında, ilçenin iki farklı sahil bölgesinde ortaokul ve lise öğrencileri kıyı temizliği yaptı.

GÜNCEL - 11-06-2023 11:16

- Marmara Denizi Eylem Planı kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan Marmara Denizi Bütünleşik Strateji Planı çerçevesinde, Marmara Denizi’nin korunması ve toplumsal farkındalığın oluşturulması amacıyla ilan edilen 8 Haziran Marmara Denizi Günü’nde, Silivri Belediyesi tarafından anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

Marmara Belediyeler Birliği koordinasyonunda ve Marmara Denizi’ne kıyısı bulunan tüm belediyelerin katılımıyla eş zamanlı gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Silivri’nin iki farklı sahil bölgesinde ortaokul ve lise öğrencileri kıyı temizliği gerçekleştirdi.

Silivri Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, Silivri Özel TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Gümüşyaka Çamlık Piknik Alanı Sahilinde kıyı temizliği yaparken, Silivri Çağrıbey Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri ise Silivri Merkez Boşnak Bahçe Plajının kıyılarını temizledi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>