Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

SON DAKİKA: Adana'da 5.5 Şiddetinde Deprem Meydana Geldi

Adana'da 5.5 Şiddetindeki Deprem Panik Yarattı Adana'da bugün meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem, çevre iller de dahil olmak üzere geniş bir alanda hissedildi ve halk arasında büyük korkuya neden oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre deprem, saat 08.44'te merkez üssü Adana'nın Kozan ilçesinde meydana geldi.

DEPREMLER - 25-07-2023 09:44

Deprem, yaklaşık 3.7 kilometre derinlikte gerçekleşti ve çevredeki illerde de hissedildi. Özellikle Kahramanmaraş merkezli geçmişteki 6 Şubat depremlerinin etkisini yaşamış olan kentte, vatandaşlar korku ve panikle sokağa çıktı. Bölgede artçı sarsıntılar da devam etmekte.

AFAD tarafından yapılan açıklamada, depremin büyüklüğünün 5.5, derinliğinin ise 11.27 metre olarak belirlendiği ifade edildi.

Depremle ilgili gelişmeler ve ayrıntılar hala gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar, yetkililerin açıklamalarını ve güvenilir haber kaynaklarını takip etmeye devam etmelidir.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>