Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Sultangazili Çocukların Tiyatro Keyfi

Sultangazi Belediyesi Aşık Veysel Kültür ve Sanat Sezonu, tüm hızıyla devam ediyor.

EĞİTİM - 09-11-2022 21:06

Özellikle çocuk tiyatroları, çocuklar ve velilerden büyük ilgi görüyor. Hafta sonları sergilenen çocuk tiyatroları, minikleri eğlendirirken bilgilendiriyor.

Sultangazi Belediyesi, tiyatro, seminer, söyleşi,sempozyum, konser, sinema gösterimi gibi bir çok etkinliği ilçe halkıyla buluşturmaya devam ediyor.Türkiye’nin gelmiş geçmiş en değerli ozanlardan birisi olan Âşık Veysel’in adını taşıyan kültür-sanat sezonu, birbirinden renkli etkinliklerle sürüyor.

Aşık Veysel Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında çocuklar için hazırlanan müzikal ve tiyatrolar oldukça talep görüyor. Hafta sonu çocuklarının kaliteli vakit geçirmesini isteyen aileler çocuk etkinliklerine yoğun ilgi gösteriyor.

“Ağaç yaşken eğilir” diyen Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, çocuklar etkinliklerinin çok önemli olduğunun altını çizdi. Başkan Dursun, “Aşık Veysel Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında 7’den 70’e herkese hitap eden etkinliklerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Özellikle çocuk etkinlikleri bizim için ayrı kıymetli. Çünkü yavrularımızın bu ilçede alabildiği kültürel etkinlikler, okuldaki eğitimlerine takviye olacaktır. Özgüvenli, sosyal, kendini ifade edebilen, algıları açık bireylerin yetişmesi bizim için her şeyden önce gelir“ diye konuştu.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>