Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Tarzanlar, Ege Derbisi için Rakiplerine Özel Bir Hazırlık Yapıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 14’üncü hafta Ege Derbisine sahne olacak.

SPOR - 25-12-2023 11:37

Potanın Tarzanları, 29 Aralık Cuma günü saat 20.30’da Çağdaş Bodrumspor’u Muradiye Spor Salonu’nda ağırlayacak. Yeşil-beyazlı takım, Başantrenör Ahmet Kandemir yönetiminde mücadelenin hazırlıklarına da başladı.

Play-off potasındaki yerini korumak için mücadele eden Potanın Tarzanlarının maç biletleri de satışa çıktı. Taraftarlar, passo.com ya da Mümin Özkasap Stadı’ndaki passo ofisinden satın alabilirler.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>