Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ordu Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti

Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya geldi. Bakan Muş, Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etti.

GÜNCEL - 06-04-2023 16:54

Ziyaretlerde bulunmak üzere Ordu’ya gelen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, çeşitli programların ardından Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile bir araya geldi. Büyükşehir ziyaretinde Bakan Muş’a bürokratlar eşlik etti.

Belediye çalışmalarının incelenmesinin ardından makamda devam eden ziyarette Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Büyükşehir Belediyesinin yatırımları hakkında Bakan Muş’a bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaret yapılan sunumların ardından Başkan Güler’in Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a günün anısına hediye takdim etmesi ile sona erdi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>