Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Togg'da çekilişle sipariş hakkı kazananlara teslim tarihi belli oldu

2023 yılı boyunca kullanıcılarla buluşacak Togg'un T10X için çekilişle sipariş hakkı kazanan kullanıcılarına teslimatlar 30 Nisan'da başlıyor.

GÜNCEL - 27-04-2023 22:42

Togg için başvuruda bulunan ve sipariş hakkı kazananlara 30 Nisan'da teslimat yapılacak.

Şirketin kurumsal hesabından yapılan paylaşımında, teslimatların söz verildiği gibi devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Çekilişle sipariş hakkı kazanan kullanıcılarımız, 30 Nisan Pazar günü T10X’leriyle buluşmaya başlıyor. Bizi izlemeye devam edin" ifadeleri yer aldı.

Hatırlanacağı gibi Togg T10X'in ilk sahipleri 29 Mart'ta belli olmuştu.  

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>