Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Türk Hava Kurumu'nun 99. Yıl Kutlamaları Coşku İçinde Gerçekleşti

Saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda düzenlenen Türk Hava Kurumu’nun 99. kuruluş yıldönümü töreni saygı duruşu yapılması ile başlandı.

GÜNCEL - 17-02-2024 09:25

Törene yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri katıldı. Daha sonra THK Keşan Şube Başkanı Eyyup Kavazlar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile tören sona erdi.

THK Yönetim Kurulu ardından Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’ı da makamında ziyaret etti. Yılmaz THK’nun ziyareti nedeniyle teşekkür ederek 99.kuruluş yıldönümünü kutladı.

Kavazlar, “ Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Türk Hava Kurumu’nun en iyi şekilde yaşatmak ve temsil etmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>