Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Türkiye, Danimarka'da kutsal kitaplarına ve bayrağına yapılan saldırıyı şiddetle kınadı.

Dışişleri Bakanlığı, Danimarka'da Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağına yapılan provokatif eyleme izin verilmesine tepki gösterdi.

DÜNYA - 31-03-2023 19:23

Dışişleri Bakanlığı, Danimarka'da Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağına yapılan provokatif eyleme izin verilmesine tepki gösterdi.

Danimarka'da Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağına yönelik provokatif eylem sonrası Türkiye'den tepki geldi.

Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.

Bakanlık'tan yapılan açıklamada, "Danimarka’da 24 Mart günü kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e ve şanlı Bayrağımıza karşı gerçekleştirilen nefret suçunun içinde bulunduğumuz Ramazan ayında 31 Mart günü tekrar işlenmesine izin verilmesini en güçlü şekilde lanetliyoruz" ifadeleri yer aldı.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>