Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Türkiye, İsveç’in NATO üyeliği için şart koştu: Üçlü Muhtıra’ya uyun!

DÜNYA - 18-06-2023 02:31

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TİM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ihracat başarısını anlattı. Bolat, “2023 yılında 226 milyar dolar ihracat hedefimize doğru ilerliyoruz. Bu yılın ilk beş ayında tarihimizin en yüksek ihracatını gerçekleştirdik” dedi.

Bolat, Türkiye’nin ihracatta yeni pazarlar bulduğunu, katma değeri yüksek ürünlere ağırlık verdiğini ve Made in Türkiye markasını güçlendirdiğini söyledi. Bolat, “Türkiye’nin ticarette söz sahibi olması için ihracatçılarımızın yanındayız. Onlara dijitalleşme, sürdürülebilirlik, yenilikçilik ve markalaşma gibi konularda destek oluyoruz” diye konuştu.

Bolat, pandemi döneminde de ihracatçılara kolaylık sağladıklarını, aşılamada öncelik verdiklerini, kredi faizlerini indirdiklerini ve yeni teşvikler sunduklarını belirtti. Bolat, “İhracatçılarımızın başarıları bizi gururlandırıyor. Onlar sayesinde Türkiye’nin bayrağını dünyaya dalgalandırıyoruz. Onlar sayesinde Türkiye’nin gücünü herkese duyuruyoruz. Onlar sayesinde Türkiye’nin geleceğine güvenle bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>