Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Türkiye'nin yardımları Gazze'ye ulaşıyor

Türkiye'den AFAD eşgüdümüyle insani yardımlar Gazze'ye ulaşmaya devam ediyor. Bugüne kadar Filistin'e 10 kargo uçağı ile yüzlerce battaniye ve yardım kolisinin yanı sıra 22 tır malzeme gönderildi.

DÜNYA - 14-11-2023 21:53

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gazze'de yaşanan vahşete ve soykırıma karşı Türk Milleti ile karşı durmaya ve insani yardımları AFAD Başkanlığı eşgüdümünde bölgeye ulaştırmaya devam ettiklerini açıkladı.

Bakan Yerlikaya, İzmir Alsancak Limanından yola çıkan 'Bestekar' adlı insani yardım gemisinin Mısır’ın El-Ariş Limanına dün ulaştığını belirterek geminin içindeki 8 adet sahra hastanes, 20 ambulans, 2 UMKE aracı, 615 adet jeneratör, Tıbbi malzeme, 8 tır su bulunduğunu kaydetti.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>