Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Urfalılar Kar Yağışını Halay Çekerek Kutladı

Şanlıurfa’da başlayan kar yağışı şehri beyaza boyadı, Şanlıurfalılar uzun bir aradan sonra kar yağışını eğlenceli hale getirdiler. Kardan dolayı tıkanan yolda vatandaşlar, araçlarından inerek halay çekip eğlendiler.

ASAYİŞ GÜVENLİK - 05-02-2023 01:43

Şanlıurfa’da yoğun şekilde etkisini gösteren KAR yağışı adeta kente beyaz gelinlik giydirdi,

Yılda neredeyse bir defa yağan kar urfalılarda sevinç yarattı.

Tüm olumsuzluklara rağmen, tıkanan yollara aldırış etmeden kardan dolayı trafiğe kapanan yolda mahsur kalan sürücüler bu durumu fırsata çevirerek halay çekip eğlendiler.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>