Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Uyuşturucu Operasyonunda Şanlıurfa Emniyeti 20 Kilogram Skunk Ele Geçirdi

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlara hız kesmeden devam ediyor.

ASAYİŞ GÜVENLİK - 25-02-2024 17:23

Vali Hasan Şıldak'ın birebir takip ettiği çalışmalarda, güvenlik güçleri başarılı sonuçlar elde ediyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin son operasyonunda, 20 kilogramlık Skunk maddesi ele geçirildi.

Operasyon kapsamında bir kişi gözaltına alınırken, Vali Şıldak, güvenlik güçlerini çalışmalarından dolayı tebrik etti. Şıldak, vatandaşların duyarlılığını vurgulayarak, "Uyuşturucu satışını daha etkili şekilde önleyebilmemiz için her duyarlı vatandaşımızın 112 Hattı veya Uyuma Programı'na ihbarda bulunmasını istiyorum. Bu büyük sorunu Şanlıurfa’da hep birlikte ortadan kaldıralım" dedi.

Şanlıurfa Emniyeti'nin kararlı mücadelesiyle uyuşturucuyla etkin bir şekilde mücadele edildiği belirtilirken, Vali Şıldak'ın liderliğindeki çalışmaların devam edeceği vurgulandı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>