Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Vergili: “Vatandaşlarımız Kiosk Cihazlardan Su Avansı Yükleyebilirler”

Ön ödemeli kartlı su sayaçları ile ilgili mesai saatleri dışında, hafta sonları ve resmi tatillerde avans yükleme işlemi yapılabilmektedir.

GÜNCEL - 23-12-2022 23:14

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımız acil durumlarda belediye hizmet binamızın girişindeki Kiosk cihazımızdan; mesai saatleri dışında, hafta sonları ve resmi tatillerde 5 metreküpe kadar su avansı yükleyebilirler. Ayrıca aynı cihazımız önümüzdeki günlerde 100. Yıl Kitap Kafe önünde de hizmete girecek” dedi.

AÇIKLAMA

NASIL AVANS YÜKLERİM?

1. Avans Yükleme Kiosk cihazı üzerinde bulunan Kart Okuyucuya aşağıdaki resimde görüldüğü gibi kartınızı yerleştiriniz.

2. Kart okuyucuya kartınızı yerleştirdikten sonra aşağıdaki ekran resminde görüldüğü gibi kırmızı ok işareti ile gösterilen Kart Kontrol butonuna basınız ve kart bilgilerinin ekrana gelmesini bekleyiniz.

3. Kart Kontrol butonuna bastıktan sonra kart bilgileriniz aşağıdaki ekranda görüldüğü gibi gelecektir. Bilgilerin doğruluğunu kontrol ettikten sonra Durum kısmında 5 metreküp avans kredi yükleyebilirsiniz yazısı görüldüğünde kırmızı ok işareti ile gösterilen Avans Yükle butonuna basarak 5 metreküp avans yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>