Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Yakıtta Zam Devam Ediyor: Şimdi de LPG'ye Fiyat Artışı Geldi

26 Temmuz Çarşamba günü itibariyle akaryakıt fiyatlarına gelen zamlarla beraber benzin ve LPG fiyatları da artış gösterdi.

EKONOMİ - 26-07-2023 12:00

Dün gerçekleşen benzin zammının ardından bu gece itibariyle otogaz (LPG) fiyatları da yükseldi.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre, benzinin litre fiyatı ortalama 36,58 TL'ye yükseldi. Motorin fiyatı ise 34,38 TL olarak belirlendi. LPG fiyatında yaşanan artışla birlikte, litre fiyatı 14,53 TL oldu.

Bu fiyat artışları, araç sahipleri ve tüketicilerin yakıt masraflarını etkileyecek ve geçiş süreçlerinde dikkatli olmayı gerektirecek. Yakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar, ekonomi ve tüketici harcamaları üzerinde de etkisini göstermeye devam edecek.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>