Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Yaşlılardan Sakarya'da Kur'an-ı Kerim kursuna yoğun ilgi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek Merkezi’nde açılanKur’an-ı Kerim kursunayaşlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaşlılar Kur’an-ı Kerim’i okumayı öğreniyor, tecvitle okuyup bilgilerini pekiştiriyor.

GÜNCEL - 17-04-2023 14:43

65 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sağlamak adına etkinlikler düzenleyen YADEM, uzun süredir hizmette olan, yaşlılar tarafından memnuniyetle karşılanan Kur’an-ı Kerim kurslarına devam ediyor.

Açılan Kur'an kursuna, 65-90 yaşlarındaki yaklaşık 20 kursiyer katılıyor.Yaşlı Destek Merkezi hizmet binasında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 10.00-12.00 saatleri arasında gerçekleştirilen eğitimlerde yaşlı vatandaşlar ramazan ayının manevi havasını Kur’an-ı Kerim’i okuyarak dolu dolu yaşıyorlar.

 

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>