Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Yeniden Refah Partisi'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

Kamuoyunun yakından takip ettiği, AK Parti Bursa İl eski Başkanı Sedat Yalçın’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına ilişkin onay Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından verildi.

SİYASET - 22-01-2024 15:24

Başkanlık açıklaması Parti Genel Merkezinde resmi olarak yapıldı.

Parti tarafından resmi açıklama ardından paylaşımda bulunan Sedat Yalçın, "Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan onayıyla Bursa Belediye Başkanı adaylığım açıklandı. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz,  Başkan Yardımcısı Naim Öztürk ve   Bursa İl Başkanı Murat Kolancı’ya da destekleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bursa’ya dönüş yoluna geçen Sedat Yalçın’ın,  Bursa’da yapılacak Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığımı ilanı için de bugün saat 17.00'de Kestel girişinde karşılama yapılarak, saat 18.30'da Almira Otel Büyük Salon'da tanıtımının yapılacağı öğrenildi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>