Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Yeşilçam'ın Sultanı'nın Kostümleri İzmir'de Sergileniyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından 16 Ağustos Çarşamba saat 20.00’de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılacak "Sinema Benim Aşkım Türkan Şoray Kostümleri” sergisinin açılışına Türkan Şoray da katılarak hayranlarıyla buluşacak.

MAGAZİN - 14-08-2023 08:05

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yeşilçam'ın Sultanı olarak adlandırılan Türkan Şoray'ın filmlerinde kullandığı kostüm ve film afişlerinin de aralarında bulunduğu sergiyi meraklılarının beğenisine sunuyor. 16 Ağustos Çarşamba saat 20.00’de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılacak "Sinema Benim Aşkım Türkan Şoray Kostümleri” sergisinin açılışına Türkan Şoray da katılarak hayranlarıyla buluşacak. Açılışın ardından 20.30’da gazeteci, yazar Bircan Usallı Silan moderatörlüğünde Türkan Şoray’ın “Sinema Benim Aşkım” adlı söyleşisi var.

Sergi, sanat hayatına 1960 yılında "Köyde Bir Kız Sevdim" adlı filmle başlayan Türkan Şoray'ın başrol oynadığı unutulmaz filmlerinde giydiği yaklaşık 40 kostüm, çeşitli takı ve aksesuarlar ile afişlerden oluşuyor. Sergi 17 Eylül 2023 tarihine kadar hafta içi 9.30-17.30, hafta sonu 12.00-17.00 saatleri arasında ücretsiz ziyaret edilebilecek.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>