Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

YKS Başvurularının Son Tarih!

ÖSYM tarafından 1 Şubat'ta başlayan YKS için başvuru süreci bugün saat 23.59'da sona eriyor.

EĞİTİM - 26-02-2024 10:56

Adaylar, başvurularını ÖSYM'nin internet sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları ve şifrelerini girerekyapabiliyor.

ÖSYM, sınava başvuracak adayların her bir oturum için 295 lira ödeyeeğini duyururken, sınavların ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'nin 8 Haziran Cumartesi, Alan ve Yabancı Dil Yeterlilik Testleri'nin ise 9 Haziran Pazar günü yapılacağını bildirdi. Sonuçların ise 17 Temmuz'da açıklanacağı kaydedildi.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>