Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Yükseköğretim Kurulu burslara zam yaptı!

YÖK, lisans ve lisansüstü öğrencilerine verilen burs miktarları farklı miktarlarda artırıldı.

EĞİTİM - 04-04-2023 15:12

Doktora Bursu çalışan öğrenciler için 910 TL’den 2 bin 500 TL’ye, çalışmayan öğrenciler için ise 3 bin 825 TL’den 7  bin 500 TL’ye yükseltildi.

Lisans Destek Bursu 1000 TL’den bin 875 TL’ye çıkarıldı.

Öte yandan yabancı uyruklu YÖK Burslusu lisans öğrencileri için bin 500 TL olan burs miktarı 2 bin TL'ye; yüksek lisans öğrencileri için 2 bin 300 TL olan burs miktarı 3 bin 500 TL'ye, doktora öğrencileri için ise 3 bin 500 TL olan burs miktarı ise 6 bin TL'ye yükseltildi.

YÖK'ün burslarından yaklaşık 6 bin öğrencinin yararlandığı kaydedildi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>