Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 MART Cuma 18:22

Halfeti Halk Eğitim Merkezinde Görev Değişimi

Halfeti Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde görev değişikliği yapıldı

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 20-06-2021 20:54
Halfeti Halk Eğitim Merkezinde Görev Değişimi
"

Şanlıurfa Halfeti İlçe Halk Eğitim Merkezinde vekaleten görev yapan Eşref Arıkan'ın yerine, Yukarıgöklü Mehmet Akif Ersoy Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Sabahattin Korkmaz atandı.

Sabahattin Korkmaz Kimdir?

1969 Şanlıurfa Halfeti Durak Köyü’nde doğdu. İlkokulu aynı köyde okudu. Orta ve Lise öğrenimini Halfeti Lisesinde 1986 yılında tamamladı.

Mezun olduğu yıl Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi  Sosyal Bilimler Ana dalı Coğrafya Bölümünü Kazanarak Yüksek öğrenimini 1990 yılında tamamladı. 1992 yılında Tunceli İli Babaocağı İlkokuluna atandı.

Burada iki yıl görev yaptı. 1994 ile 2006 yıllarında Halfeti ilçesinin değişik okullarında Sosyal Bilgiler öğretmenliği yaptı. 2006 yılında Eğitici Bilgisayar Formatörlüğü Sınavını kazandı. 2006-2010 yıllarında Halfeti İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Eğitici Bilgisayar Formatörü olarak görevlendirildi.

Uzman Öğretmenlik Sınavını Kazanarak Uzman Öğretmen Ünvanı aldı. 2010-2014 Yıllarında Argıl Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü yaptı. 2016 yılından itibaren Yukarıgöklü Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 5 çocuk babasıdır. Arıcılık, çiftçilik, sporculuk, satranç gibi pek çok alanda hobisi bulunmaktadır. Antepfıstığı yetiştiriciliğinde yüksek düzeyde deneyimi bulunmaktadır.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR