Kılıçdaroğlu'nun araba almayın açıklamasına eksisozluk'te Halk'ın yorumları

Kemal Kılıçdaroğlu araba piyasasına el attı: “Birkaç ay araç almayı ertelerseniz, ikinci el araba parasına, sıfır araba aldıracağım size”

SİYASET - 26-07-2022 02:57 870 kez okundu.

Kılıçdaroğlu'nun araba almayın açıklamasına eksisozluk'te Halk'ın yorumları
"

Evinin mutfağında çekilen beş dakikalık videosunda bu kez araç piyasasına el atan Kılıçdaroğlu, “araba almayın” çağrısı yaptı ve iktidara geldiklerinde 1.6 motorlu araçlarda ÖTV’yi kaldıracaklarını söylemesinin ardından açıklamalara eksisozluk'te Halk'ın yorumları

25 temmuz 2022 kemal kılıçdaroğlu açıklaması

şükela: tümü | bugün/58»

saat 22:00'de twitter'dan yapacağı açıklamadır.
kaynak

edit: gelmiştir

edit: özeti, şimdilik araba alma planlarınızı erteleyin. 2inci el araba fiyatına sıfır araba aldıracağım, ötv'yi çizeceğiz, 1.6 altı araçlarda vergiyi 4'te 1'e indireceğiz dedi. doğru anladıysak %75 bir indirim söz konusu. uyaran tüm arkadaşlara teşekkürler.

yarın akp bunu da yapar gibime geliyor. yürü be kılıçdaroğlu. *

anlık cnntürk görsel ahahahaha

robin hood dedenin mutfağına konuk olduğum buluşmada yaptığı açıklamalardır. iktidara geldiklerinde verginin gelire orantılı dağılacağının sinyallerini vermiştir. zengin, yoksulun çorbasına katkı yapacak demiştir.

"orta sınıfı ve orta sınıfın çocuklarının gelir basamaklarını tırmanma ihtimalini bitirdiler" diyerek gençlerin sorunlarından haberdar olduğunu göstermiştir. yeni mezun, kalifiye, eğitimli gençler; bilmem kaç sene yemeden içmeden çalışarak değil, bir senelik asgari ücretlerinden biraz ayırarak otomobil sahibi olabilecekleri ülkelere göç ediyorlar. otomobil, hele ki toplu taşıması bizimki gibi olan ülkelerde, lüks değil gerekliliktir.

daha iktidara gelmeden sorunları çözmeye başladılar. "çalıyorlar ama çalışıyorlar" diyenlere, çalmadan çalışılabileceğini ve herkesin daha mutlu olacağını göstermeye çalışıyor. bir otomobil alırken cebinizden üç otomobil daha çıkmasın bize yarısı yeter, o da size hizmet olarak geri döner demiş. aradaki fark kimin cebinde?

tahminimce yine bir uzuva yaramayacak açıklamalardır. umarım yanılırım.
en son verdiği randevuda ne anlattığını hatırlayan kaç kişi?

edit: seçime bir seneden daha az zaman kaldı, artık muhalefetin biraz daha agresif olması gerektiğini düşünüyorum. altılı masa beş çayına toplanır gibi, oturup dağılmak yerine vitesi yükseltmeli.

edit2: her önüne geleni trollükle itham eden zerzevatlar, size muhalifliğimi kanıtlayacak kadar boş vaktim yok.

her şey iyice şova dökülmeye başlandı, zaten yeterince tiyarto izlemiyormuşuz gibi memlekette. bi şey biliyorsanız açıklayınız efenim ne gerek var böyle atraksiyonlara. her şeye survivorda adadan elenen isimi reklamlardan sonra açıklayan acun gibi gizem katmazsak olmuyor.

reis-i cumhur trt ekranlarında iken yapılacak olan açıklamadır. ancak bana öyle geliyor ki bu sefer adaylık üzerine açıklama yapacak.

edit: galericiliğe başlamış onun haberini veriyor. ümit özdağ'da instagram'da butik sayfa açmış. meral akşener'de yakında ege'de beyaz yakalılara organik zeytinyağı satar.

şaka bir yana dedem ile bu seçim sandıkları patlatacağız inşallah.
akabinde böyle bir kutlama

25.07.2022 22:06

dedem zaten 2.el fiyatları 0 araçtan pahalı şu an az piyasa araştırsaydın keşke

"ikinci el araba parasına, sıfır araba aldıracağım sizlere."

millet fakir olduğu için araba alamıyor değil, bayilerde araçlar saniyesinde tükendiği için millet araba alamıyor. ülkede sıfır araba yok.

araç fiyatları yarı yarıya düşünce millet bayilere akın etmeyecek mi sanıyorsunuz? olmayan bir şeyi millete nasıl satacaksınız?

ah be dedem.

chp'nin tüm vaatlerini aşırmaya çalışan akp'ye ötv şoku diyebiliriz. yapıştırdı kemal kılıçdaroğlu valla. hayal kurmaya devam

eyyy bay kemal 2. el araçlar sıfırdan daha pahalı o yüzden oyum son kez ....

 

Salih Darıcı

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
CHP'li Vekil Suiçmez, Adalet Bakanlığı'nın Mülakat Sonuçlarına Tepki Gösterdi

CHP'li Vekil Suiçmez, Adalet Bakanlığı'nın Mülakat Sonuçlarına Tepki Gösterdi

18-04-2024 - SİYASET

Vekil Yontar: 'Seçimin mağlubu, halkı yok sayanlar; galibi ise halk'

Vekil Yontar: 'Seçimin mağlubu, halkı yok sayanlar; galibi ise halk'

18-04-2024 - SİYASET