Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 12:19

100. Yıl Coşkusuna Uygun Bir Konser: Cumhuriyetin Kadınları Sahne Alıyor

Çanakkale Belediyesinin Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak hazırladığı etkinlikler kapsamında, Sol Anahtarı Ritim Grubu, “Cumhuriyetin 100. Yılında Cumhuriyet Kadınlarının Sunumu” başlıklı konserleriyle kentlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 26-10-2023 12:44   Güncelleme : 26-10-2023 12:44
100. Yıl Coşkusuna Uygun Bir Konser: Cumhuriyetin Kadınları Sahne Alıyor

Eğitmenliğini Ömer Aydın'ın, sunuculuğunu ise Asude Bayram'ın gerçekleştirdiği Sol Anahtarı Ritim Grubu konseri, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti. Farklı türlerden eserlerin yanı sıra, Cumhuriyet şarkıları ve marşlardan oluşan konsere, kentliler de yoğun bir katılım gösterdi. Konser, izleyicilerin de alkışları ve marşlara yaptıkları eşliklerle oldukça renkli geçti.

Eşi Hale Gökhan ile birlikte etkinlikte yer alan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da keyifli konser sonrasında yaptığı konuşmada Cumhuriyetin 100. yaşını kutlayarak, bu kapsamda düzenlenen ve büyük alkış alan konserdeki emekleri için eğitmen Ömer Aydın ve grup üyelerine teşekkürlerini sundu. Eğitmen Aydın ve grup üyelerine Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak hazırlanan seramik takdiminde de bulunan Başkan Gökhan, son olarak tüm ekiple hatıra fotoğrafı çekildi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR