Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
20 NİSAN Cumartesi 12:20

15 Temmuz Gazisi Mehmet ADANIR AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı Oldu,

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinden 15 Temmuz gecesi darbe girişimine karşı çıkan ve hayatını ortaya koyarak yaralanan Mehmet Adanır, AK Parti'den Şanlıurfa milletvekili aday adayı oldu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 22-03-2023 05:56   Güncelleme : 22-03-2023 06:03
15 Temmuz Gazisi Mehmet ADANIR AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı Oldu,

15 Temmuz öncesi İstanbul'da yaşayan Adanır, darbe girişimi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde darbecilere karşı çıktı ve İstanbul Belediye binası önünde sol bacak kaval kemiğine isabet eden g3 mermisiyle Ağır yaralandı. Hainlerin açtığı ateş sonucu saraçhanede ağır yaralanarak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaklaşık iki yıl boyunca hastane tedavilerine devam eden Adanır, memleketi Birecik'e döndü.

Anadolu Haberler Muhabiri'ne açıklamalarda bulunan Adanır, "Vatan caddesi'nde emniyet binası önünde darbecileri etkisiz hale getirip polislere teslim ettikten sonra saraçhaneye belediye binasında ki darbecilere müdahale etmek için gittim. Şimdi de Ekonomi ve Sanayide yeni projelerle Vatanım, Milletim, Devletim ve mukaddesatımız için elimden geleni yapacağım" dedi.

dönem milletvekili seçimleri için aday adaylığı başvurusunda bulunan Adanır, "Asıl olan halktır, vekil halk içindir. Biz önce canımızı ortaya koyduk şimdi de Mecliste genç ve dinamik çalışmalar yaparak partimize destekte bulunacağız. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkması için de birlik olup çok çalışacağız. Bütün gayretim bu Vatan içindir" diye konuştu.
Adanır'ın aday adaylığı başvurusu, Şanlıurfa'da siyasi çevreler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR