Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 06:34

22.Yüzyılda İlk Kez Sinemayla Tanışanlar

Şanlıurfa’da Nisan ayında hizmete açılan Şair Nabi Dijital Sinema Salonu, öğrencileri sinema ile tanıştırmaya devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikle birçok öğrenci ilk kez sinema ile tanışıyor. Etkinliklerde öğrencilere çeşitli ikramlarda da bulunuluyor.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 17-12-2022 20:58
22.Yüzyılda İlk Kez Sinemayla Tanışanlar

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikle birçok öğrenci ilk kez sinema ile tanışıyor. Etkinliklerde öğrencilere çeşitli ikramlarda da bulunuluyor.

Şanlıurfa’nın Eyyubiye ilçesi sınırlarında bulunan merkeze yaklaşık 100 kilometre uzaklıktaki Yağmurlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince tahsis edilen otobüslerle Şair Nabi Dijital Sinema Salonu’na getirildi.

Şanlıurfa şehir merkezine gelen öğrenciler Şair Nabi Dijital Sinema Salonu’na gelerek Doru çizgi filmini izlediler. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan çeşitli ikramlardan da alan çocukların sevinçleri gözlerinden okunurken ilk defa sinema salonunda olmanın heyecanını yaşadılar.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR