Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
25 NİSAN Perşembe 16:47

3’te 3 Planı

Geçen hafta deplasmanda Trabzonspor’a mağlup olmasına rağmen oynanan futbol ve sergilenen performans ile yeniden geçmiş haftaların görüntüsünü sergilenirken, teknik ekip ve yönetimin ise umutları artmaya başladı.3’te 3 Planı

SPOR
Giriş Tarihi : 18-02-2021 05:46
3’te 3 Planı
"

ırmızı – Siyahlı temsilcimizde Portekizli teknik adam Ricardo Sa Pinto, lig'in 29’uncu haftasında oynanacak Beşiktaş maçına kadar üç te üç yapmanın planını hazırlıyor.

Ligde üst sıralarda ki yerini korumak isteyen Gaziantep F.K, bu hafta kendi evinde oynayacağı Antalyaspor ‘un ardından deplasmanda Konyaspor ve tekrar Kalyon stadyumunda konuk edeceği Gençlerbirliği maçlarını kayıpsız geçmeyi planlıyor.

MORALLERİ BOZMUYORLAR

Trabzonspor maçının ardından Gaziantep F.K teknik direktörü Sa Pinto, futbolcularına hem fiziki hem de mental açıdan toparlanmaları için iki gün izin verdikten sonra, önce ki gün ve dün yapılan antrenmanlarda ise neşeli görüntüler hakimdi.

Portekizli teknik adam futbolcularından morallerini bozmalarını istemezken, antrenmanları ise keyifli bir ortamda yaptırarak Antalya maçına sorunsuz bir şekilde hazırlıyor.

FİRESİZ GİTMEK İSTİYOR

Gaziantep F.K’da göreve başladıktan sonra 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3’de mağlubiyet alan Portekizli teknik adam, AKG planı ile Antalyaspor, Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarından galibiyetler ile ayrılarak üçte üç yapıp Beşiktaş maçına ise moralli ve özgüvenin tavan yaptığı bir takım ile sahaya çıkmak istiyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU

   

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR