Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:22

8 Mart'ta Birecik Kadınları Bir Arada: Nurten Mirkelam'ın İlham Veren Etkinliği

Nurten Mirkelam liderliğinde düzenlenen etkinlik, kadınların toplumdaki önemini ve gücünü vurgulayarak, unutulmaz bir 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması oldu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-03-2024 23:47   Güncelleme : 10-03-2024 04:55
8 Mart'ta Birecik Kadınları Bir Arada: Nurten Mirkelam'ın İlham Veren Etkinliği

Birecik Girişimci Kadınlar Kooperatif Başkanı Nurten Mirkelam, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı. Değerli kadınların bu anlamlı gününü unutulmaz kılmak adına düzenlenen etkinlik, Mirkelam'ın liderliğinde coşkuyla gerçekleşti.

Etkinlik, kadınlara yönelik sevgi ve saygının en güzel şekilde ifade edildiği bir atmosferde geçti. Nurten Mirkelam'ın öncülüğünde, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları içten dileklerle gerçekleştirildi. Etkinlikte, hediyelerin takdim edilmesinden pastaların ikramına kadar her detay özenle düşünüldü ve kadınların mutluluğu için çalışıldı.

Birecik Milletvekili Mehmet Faruk Pınarbaşı ve Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam'ın da katıldığı etkinlikte, kadınlar tebrik edildi ve desteklendi. Başkan Mahmut Mirkelam, kadınlara pasta keserek ikramda bulunarak, onların yanlarında olduklarını gösterdi.

Nurten Mirkelam'ın yaptığı konuşmada kadınlara olan saygı ve değer vurgulandı. Kadınların toplumun temelini oluşturan unsurlardan biri olduğu belirtildi ve kadınların mücadelesinin toplumun gelişimi için önemli olduğu vurgulandı.

Bu özel günde, kadınların haklarını savunmak ve desteklemek hepimizin görevidir. Kadınların güçlendikçe toplumun da güçleneceği unutulmamalıdır. Nurten Mirkelam'ın liderliğinde gerçekleştirilen bu etkinlik, Birecik'in kadınlarına verilen değeri bir kez daha göstermiş ve onların hak ettikleri değeri bulmalarına katkı sağlamıştır.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR