Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:18

Acı Haber Viranşehir'den Geldi: Tır Kazasında Baba-Oğul Can Verdi

Şanlıurfa Viranşehir'de, patlayan tır lastiği kontrolü sırasında yaşanan kaza, bir baba-oğulun hayatını kaybetmesine neden oldu, acı haber kentte derin üzüntü yarattı.

ASAYİŞ GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 18-01-2024 23:29   Güncelleme : 18-01-2024 23:43
Acı Haber Viranşehir'den Geldi: Tır Kazasında Baba-Oğul Can Verdi

İddialara göre Akşam saatlerinde Viranşehir Kırbalı mahallesi Siverek kavşağında meydana gelen trajik olayda, 06 EHH 987 plakalı bir tırın lastiği patladı. Tır sürücüsü Cafer Karakuş, oğlu Yusuf Eren Karakuş ile birlikte aracı yol kenarına çekti. Baba-oğul, dorsede patlayan lastiği kontrol etmeye başladı. Ancak bu sırada henüz belirlenemeyen bir araç, hızla yaklaşarak onlara çarptı ve olay yerinden kaçtı.

Çarpmanın etkisiyle Cafer Karakuş olay yerinde hayatını kaybederken, sağlık ekipleri tarafından hemen müdahale edilen Yusuf Eren Karakuş ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi. Ne yazık ki, yapılan tüm çabalara rağmen Yusuf Eren Karakuş da kurtarılamayarak babasıyla birlikte yaşamını yitirdi. Jandarma ekipleri, kaçan aracı bulmak ve olayı aydınlatmak amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın detayları acı bir şekilde, Viranşehir halkını derin bir üzüntüye boğdu.

 

Editör: Müslüm Güç 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR