Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 01:00

Aile İçi Tartışma Kanlı Son Buldu: Yaralı Kadın, Katilinin İsmini Açıklayarak Hayatını Kaybetti

Aydın'ın İncirliova ilçesinde kendi eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen genç kadın, yaralıyken sedye üzerinde katilinin ismini verip acı bir sona imza attı.

ASAYİŞ GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 29-12-2023 22:54
Aile İçi Tartışma Kanlı Son Buldu: Yaralı Kadın, Katilinin İsmini Açıklayarak Hayatını Kaybetti

Aydın'ın İncirliova ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen aile içi şiddet olayı, toplumda büyük bir üzüntü yarattı. 25 yaşındaki Gülbeyaz Savaş, eşi tarafından bıçaklandıktan sonra, yolda hastaneye yetişemeden yaşamını yitirdi. Olay, Acarlar Mahallesi'nde meydana geldi ve hızla başlatılan soruşturma devam ediyor.

İçerik Paragrafları: Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında Acarlar Mahallesi'nde başladı. Aile içinde yaşanan tartışma, kısa sürede şiddet dolu bir kavgaya dönüştü. Gülbeyaz Savaş, bu kavgada eşi tarafından karnından bıçaklandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, yaralı genç kadına acil müdahalede bulundu. Ancak, Savaş'ın durumu o kadar kritikti ki hastaneye ulaşamadan yolda yaşamını yitirdi.

Olayın ardından başlatılan soruşturmada, Gülbeyaz Savaş'ın eşi H.S.'nin şüpheli olarak gözaltına alındığı belirtildi. Yapılan ilk ifadesinde, katilin kendi eşi olduğunu açıklayan Savaş'ın ölümü, aile içi şiddetin vahim sonuçlarına bir kez daha işaret etti.

Sonuç Paragrafı: Aydın'da yaşanan bu trajik olay, aile içi şiddetin toplumsal yaralarını bir kez daha gündeme getirdi. Gülbeyaz Savaş'ın hayatını kaybetmesi, bu tür olaylara karşı toplumun duyarlılığını artırmak adına yapılan çağrıları güçlendirdi. Soruşturmanın detayları merakla beklenirken, benzer vakaların önüne geçilmesi ve şiddetin son bulması için toplumun daha fazla bilinçlenmesi gerektiği bir kez daha vurgulandı.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR