Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
26 NİSAN Cuma 21:09

Ak Parti Birecik İlçe Başkanı Aktar mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Ak Parti Birecik İlçe Başkanı Vahap Aktar ve beraberindekiler kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor

SİYASET
Giriş Tarihi : 30-10-2021 04:40
Ak Parti Birecik İlçe Başkanı Aktar mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
"

AK Parti Birecik İlçe Başkanı Vahap Aktar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile kırsal mahalle gezisinde Kurtuluş Mahellesinde, tanınmış simalardan  bir zamanlar Birecik fulbolcularının gözdesi emektar gazozcu Hulkey Mehmet ve Hulkey Hüseyin'i evinde ziyarette etti.

Aktar, Gazozcu Hulkey ve kardeşi ile bir müddet eski anıları yad ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 AK Parti İlçe Başkanı Vahap Aktar, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, "Çalışma planımız doğrultusunda gerek merkez, gerekse dış mahallelerimizde hemşerilerimiz ile buluşmaya, hasbihal etmeye ve dertleşmeye devam ediyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi 'artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Ziyaretlerimizde bizleri sıcak bir şekilde karşılamaları, içten ve samimi muhabbetleri ve misafirperverlikleri dolayısıyla hemşerilerimize şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Bir kez daha anladık ki, bizler gönül insanları ile yoğunlaşmış bir memleketin çocuklarıyız. Onun için de gönül teşkilatçılığı sloganı ile çıktığımız bu kutlu yolda durmadan, dinlenmeden, dertlerini, sıkıntılarını dinlemeye ve çözüm odaklı çalışmalarımıza yorulmadan  devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR