Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 23:15

AK Parti Halfeti Aday Adayları, Birimiz Seçilirse Hepimiz Hizmete Hazırız!

"AK Parti Halfeti Belediye Başkan Aday Adayları, birlikte alınan kararla gösterdikleri güçlü dayanışma ile hizmete odaklanarak, Halfeti için birimiz için hepimiz ilkesiyle seçimlere güçlü bir birlikle hazırlanıyorlar."

SİYASET
Giriş Tarihi : 07-12-2023 03:17   Güncelleme : 07-12-2023 03:28
AK Parti Halfeti Aday Adayları, Birimiz Seçilirse Hepimiz Hizmete Hazırız!

AK Parti Halfeti Belediye Başkan Aday Adaylarından Örnek Dayanışma: Birimiz İçin, Hepimiz İçin!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde, AK Parti'de aday belirleme sürecine yaklaşılırken, aday adayları arasında anlamlı bir birlik ve dayanışma örneği yaşandı. Muzaffer Açar, Mehmet Şimşek, Ahmet Balkıs, Mehmet Erdoğan ve Muzaffer Kurt, Halfeti için hizmeti öncelikli tutarak ortak bir karar almışlardır. Bu karara göre, AK Parti'nin Halfeti Belediye Başkan Adayı olarak gösterilecek herhangi bir aday adayına diğer 4 aday adayı tam destek verecek ve birlikte çalışacak.

Aday adayları, turizm şehri olan Halfeti'de AK Parti'nin seçilebilmesi ve ilçeye daha fazla hizmet götürebilmesi amacıyla bir araya gelerek ortak bir açıklama yaptılar. Aday olmaya talip olduklarını belirten açıklamada, partilerine verilecek görev durumunda ilçeye en iyi hizmeti sunacaklarını ve halkın beklentilerine duyarlı bir şekilde çalışacaklarını taahhüt etmişlerdir.

Açıklamada vurgulanan önemli ifadeler şunlar:

  • "Hepimiz birimiz için, birimiz hepimiz için!"
  • "Turizm şehri Halfeti'de AK Parti'nin seçilmesi ve hizmetlerin devamı için aday adayı olduk."
  • "Partimize verilecek görev doğrultusunda ilçemizi en güzel şekilde temsil edip, halkımızın beklentilerine duyarlı bir hizmet anlayışı göstereceğiz."

Aday adayları, bu örnek dayanışma ile Halfeti'nin daha iyi bir geleceğe kavuşması için ellerinden geleni yapmaya kararlı olduklarını vurgulamışlardır.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR