Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:53

AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı: Yerel Seçimlerin Önemi

Yerel seçimler öncesi Mardin'in Artuklu, Dargeçit, Midyat, Nusaybin, Savur, Derik, Mazıdağı, Ömerli, Kızıltepe ve Yeşilli ilçelerinde mahalle buluşmaları, sandık esaslı ev toplantıları, çat kapı ziyaretler ve seçim koordinasyon merkezlerinin açılış programlarını gerçekleştirmek üzere ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-02-2024 13:03
AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı: Yerel Seçimlerin Önemi

Ak Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Esengül Aydın Sancar, yaptığı açıklamada, yerel seçimlerin önemine değinerek, "Yerel seçimler, demokrasinin temel taşlarından birisi olduğunu söyledi.
Ak Parti Mardin Kolları olarak yerel seçimlerde sahada aktif bir şekilde çalışmaları sürdürdüklerini belirten Sancar,”  Mahalle buluşmaları, sandık esaslı ev toplantıları, çat kapı ziyaretler ve seçim koordinasyon merkezlerinin açılış programları, yerel seçimler öncesinde vatandaşlarımızla daha yakın bir temas kurmamızı sağlıyor. Ev ev köy köy geziyoruz. Vatandaşlarımızla bire bir yüz yüze görüşüyoruz. Davamızı ve çalışmalarımızı anlatıyoruz. " dedi.

Gece gündüz yollardayız 

AK Kadınların yerel seçimler öncesinde sahada aktif bir şekilde  gece gündüz yollarda olduklarını ifade eden Sancar,”  İl ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızdan oluşan ekiplerimizle ilçelerimizde mahalle mahalle, sokak sokak  vatandaşlarımızla iletişim halindeyiz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve İlçe Belediye Başkan adaylarımızın projelerini ve hizmetlerini vatandaşlarımıza  anlatıyoruz. Onların desteklerini almak için şehrimizin en ücra bölgesine kadar durmak yok yola devam şiarıyla çalışmalarını sürdüreceğiz. Seferden mesulüz, zaferi Rabbim nasip etsin inşallah” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR