Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 09:16

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı'nın yerine Ali İhsan Delioğlu atandı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek aday adayı olan Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Teşkilat İşleri Genel Başkanı Erkan Kandemir tarafından Şanlıurfa İl Başkanı olarak atandı. Delioğlu'nun atamasıyla birlikte, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda yeni bir dönem başlamış oldu. Delioğlu'nun atanması, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı'nın milletvekili aday adaylığı için istifasının ardından vekaleten atanan Cuma Ağaç'ın görevinden ayrılmasının ardından gerçekleşti. Delioğlu'nun atama kararının yarın resmi olarak açıklanması bekleniyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 08-04-2023 03:52
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı'nın yerine Ali İhsan Delioğlu atandı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifade ederek aday olan Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı olarak atandı. Delioğlu'nun ataması, AK Parti Teşkilat İşleri Genel Başkanı Erkan Kandemir tarafından yapıldı ve kararın yarın genel merkez tarafından resmi olarak açıklanacağı bildirildi.

Önceki AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı'nın milletvekili adayı olması nedeniyle kullanımdan sonra, görevi vekaleten Cuma Ağaç yürütüyordu. Ancak Delioğlu'nun atamasıyla birlikte, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda yeni bir dönem başladı.

Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğü süre boyunca aktif bir şekilde siyasi operasyon yürütmüştü. İl Başkanlığı görevine atanması, Şanlıurfa'daki AK Parti teşkilatı ve partililer tarafından olumlu karşılandı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nın yeni lideri olarak atanan Delioğlu'nun, ildeki siyasi operasyonları ve tahminleri ile ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapması bekleniyor.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR