Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
23 NİSAN Salı 22:42

Ak Partili Meclis Üyesi İstifa Etti

Şanlıurfa'da, Viranşehir Belediye Meclisi Üyesi Münir Kanar AKP’den istifa etti. Kanar, "Seçim bölgelerine bir çöp konteyneri gönderemeyecek kadar aciz olan bir yerde siyaset yapmayı doğru bulmuyorum" açıklaması yaptı

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-04-2022 00:32
Ak Partili Meclis Üyesi İstifa Etti
"

Kanar, “Üyesi bulunduğum AK Parti üyeliğinden istifa ediyorum. Gereğini bilgilerinize arz ediyorum” ifadelerini kullandığı istifa dilekçesini bugün AKP Viranşehir İlçe Başkanlığına sundu.

Şanlıurfa’da son zamanlarda AK Parti’de hoşnutsuzluk hızla artarken İstifalar da beraberinde geliyor. Daha önce Akçakale’de görülen istifalara bir yenisi daha eklendi. Viranşehir Belediye Meclis Üyesi Münir Kanar, AK Parti meclis üyelğinden istifa etti.

Kanar, "Seçim bölgelerine 2 vatandaşın yardım talebini belediye yerine getirmediği için kırıldım. Bu kadar aciz olan bir yerde siyaset yapmayı doğru bulmuyorum. Meclis üyesi görevimi bağımsız olarak sürdüreceğim.”açıklamasını yaptı. 

Ak Parti Viranşehir Belediye Meclis Üyesi Münir Kanar istifa dilekçesini Ak Parti ilçe başkanlığına sundu. Kanar istifa dilekçesinde;  “Üyesi bulunduğum Ak Parti üyeliğimden istifa ediyorum gereğini bilgilerinize arz ederim.”ifadelerini kullandı.

Salih Darıcı

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR