Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
30 NİSAN Salı 00:33

AK Parti'nin Güçlü İsimlerinden Genç İş Adamı Mehmet Yavuz, Meclis Üyesi Aday Adayı

"Mehmet Yavuz, Birecik'e hizmet aşkını taşıyarak AK Parti çatısı altında Belediye Meclis Üyeliği için yola çıkıyor, güçlü liderlik ve toplumsal duyarlılıkla geleceğe yön verme kararlılığını gösteriyor."

SİYASET
Giriş Tarihi : 05-12-2023 19:45   Güncelleme : 05-12-2023 20:00
AK Parti'nin Güçlü İsimlerinden Genç İş Adamı Mehmet Yavuz, Meclis Üyesi Aday Adayı

Birrecik'te ticaret ve çiftçilikle uğraşan, aynı zamanda siyasetle yakından ilgilenen Mehmet Yavuz, AK Parti Birecik Belediyesi Meclis Üyesi aday adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi. 

2014 yılından beri AK Parti ailesinde çeşitli birimlerde görevler alan Yavuz, halkına hizmeti bir borç olarak görmekte ve gönülden çalışmaya adanmış bir birey olarak Türkiye Gençlik Vakfı, YUSEP İnsani Yardım Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarında vatanına ve milletine gönüllü olarak hizmet vermiştir.

Yoksul, yetim, dul, şehit yakınları ve yaşlılara yönelik çeşitli yardım ve ziyaretlerle maddi-manevi desteklerini eksik etmemeye çalışan Yavuz, eğitimin toplum gelişimi için kilit bir unsur olduğunun farkındadır. Bu doğrultuda ilköğretim çağındaki kardeşlerin eğitimine yönelik vakıflar aracılığıyla desteklerde bulunmuştur.

Mehmet Yavuz, bireyin toplum için, toplumun da birey için olduğu anlayışıyla, halkın huzurunu bozan durumları tespit edip eksik kalan yönleri tamamlamaya yönelik kararlılığını sürdürmekte ve Güçlü Türkiye için önce güçlü şehirlerin önemine vurgu yapmaktadır.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR