Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:45

Akyazı'nda Altyapı Güçlendirme Çalışmaları: 6 Bin Metrelik Hat Yenileniyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Akyazı Çıldırlar Mahallesi’nde başladığı hat yenileme projesi kapsamında bölgeye içme suyu sağlayan 6 bin metrelik hattı yeni ve sağlam hale getirecek.  

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-02-2024 09:54   Güncelleme : 28-02-2024 09:54
Akyazı'nda Altyapı Güçlendirme Çalışmaları: 6 Bin Metrelik Hat Yenileniyor

Uzun yıllardan beri vatandaşlara içme suyu sağlayan ve deformasyonları nedeni ile sorunlara neden olan eski hat kısa sürede güçlü hale gelecek. 2 bin 300 metrelik kısmı tamamlanan hat yenileme projesinin geri kalan 3 bin 700 metrelik kısmı için ekipler aralıksız şekilde çalışıyor.
Kurum tarafından yapılan açıklamada ise, “ Akyazı ilçemizin Çıldırlar Mahallesi’nde devam eden altyapı projesi ile bölgenin bugün yaşanan sorunlarına çözüm olurken aynı zamanda gelecekte oluşabilecek su ihtiyaçlarına da karşılık vereceğiz. Projelerimizi her zaman olduğu gibi ilçelerimizin gelecek vizyonuna göre hayata geçiriyoruz. 6 bin metrelik hat sayesinde vatandaşlarımız kaliteli içme suyuna kesintisiz şekilde ulaşacak. Aynı zamanda yenilenen hat sayesinde kayıp ve kaçağa geçit vermeden ciddi oranda su tasarrufu da elde edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR