Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
16 NİSAN Salı 12:57

Altun, Erdoğan’a Destek Açıklamasından Sonra Sosyal Medya Lincine Uğrayan Oğan’a Sahip Çıktı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya linci ile ilgili yaptığı paylaşımda, linç kültürüne hep birlikte savaş açılması gerektiğini kaydetti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-05-2023 15:18
 Altun, Erdoğan’a Destek Açıklamasından Sonra Sosyal Medya Lincine Uğrayan Oğan’a Sahip Çıktı

28 Mayıs seçimi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini belirten ve gerekçelerini oldukça kapsamlı bir şekilde açıklayan Sinan Oğan'ın son günlerde çokça karşılaşılan 'sosyal medya linci' konusuna yaptığı vurguyu da oldukça önemsediğini ifade eden Fahrettin Altun, sosyal medyanın en az dezenformasyon kadar tehlikeli ve zararlı yanlarından biri olan linç kültürü, toplumsal hayatımızı, siyaseti, kültürü ve günlük yaşamımızın birçok alanını zehirleyen bir unsur olduğunu belirtti.

Altun, paylaşımında, "Farklı fikirlere tahammülü, bu fikirlerin özgürce ifade edilebildiği bir ortamın tesis edilmesini hep birlikte sağlamak için linç kültürüne de hep birlikte savaş açmalıyız. Bu önemli konunun altını çizmesinden ve Türkiye'nin büyümesi ve istikrarı lehine sergilemiş olduğu tavırdan dolayı Sayın Oğan'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1661852643059286017
Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR